Toate drepturile rezervate © 2024 Inchide

produsele noastre

Scări din lemn

Cere oferta

Producem scări interioare din lemn ce îmbină măiestria tradițională cu designul modern, creând piese unice care aduc căldură și eleganță oricărui spațiu interior. Aceste scări, lucrate meticulos, transformă fiecare încăpere într-o operă de artă funcțională.

Prova Design extinde expertiza sa inovatoare în domeniul designului interior cu o colecție exclusivă de scări interioare din lemn, proiectate pentru a adăuga un strop de eleganță și rafinament fiecărui colț al locuinței dumneavoastră. Scările noastre sunt sculptate pentru a completa estetica modernă a spațiilor rezidențiale, transformând fiecare acces între etaje într-o declarație de stil. Fiecare scară este o fuziune între funcționalitate și artă, concepută pentru a se armoniza cu designul interior existent, oferind simultan o prezență impresionantă. Materialul de calitate, finisajele personalizabile din paleta RAL sau esențe lemnoase, împreună cu designul sofisticat, asigură că fiecare scară de la Prova Design este nu doar un element de trecere, ci o piesă centrală a locuinței dumneavoastră. Alegând scările Prova Design, optați pentru un echilibru perfect între eleganță, inovație și adaptabilitate, transformând spațiul dvs. într-o expresie a designului interior contemporan.

Informații suplimentare despre scările noastre

Treapta
Lemn stratificat cu lamelă continuă pe lungime ce oferă scării un aspect plăcut
Lemn
Folosim și încurajăm utilizarea lemnului de stejar sau frasin stratificat pentru scările noastre. Acest lucru se datorează faptului că aceste tipuri de lemn aduc un plus de căldură, eleganță și rafinament în orice casă sau încăpere, în timp ce oferă, totodată, stabilitate și rezistență deosebită pe termen lung
Placări
Placări din beton sau metal, fie cări realizate cu structura integrală din lemn
Balustradă și mână curentă
Punem la dispoziție o selecție de cele mai deosebite modele de baluștrii strunjiți sau profilați și mănă curentă
Vopsire
Aplicăm vopsire multistrat prin pulverizare, folosind cele mai excelente vopsele, impregnanți și lacuri profesionale. Acestea sunt concepute să reziste la trafic intens și zgârieturi, oferind în același timp finisaje deosebite.

Obține acum montaj
și măsuratori gratuite

Cere oferta