Toate drepturile rezervate © 2024 Inchide

Întrebări frecvente

Întrebări generale

Pot comanda usi de interior online?

Da, am dezvoltat pe site-ul nostru o secțiune ușor de utilizat și bogată în informații, destinată clienților care își doresc să achiziționeze uși de interior online, oferind rapiditate în procesul de comandă, livrare direct la domiciliu, montaj de specialitate și garanție, toate acestea fără necesitatea de înregistrare. În plus, am inclus un formular de contact practic, unde aveți posibilitatea să încărcați direct fișierele și schițele dumneavoastră, facilitând comunicarea specificațiilor personalizate și accelerând procesul de personalizare și execuție a comenzii dumneavoastră.

Puneți la dispoziție montaj și măsurători gratuite?

Da, oferim servicii de montaj și măsurători gratuite. Această facilitate este parte din angajamentul nostru de a asigura o experiență cât mai plăcută și fără griji pentru clienții noștri, încercând să le oferim soluții complete și personalizate care să corespundă nevoilor lor specifice.

Pot achiziționa usile în bază dimensiunilor indicate de mine sau trebuie să solicit o echipa care să execute o măsurătoare prealabilă?

Da, ne puteți oferi dumneavoastră măsuratorile, dar nu recomandam. Este de preferat o măsurătoare prealabilă efectuată de cineva de specialitate pentru a fi siguri că totul va fi perfect.

Când se montează ușile de interior?

Este indicat să procedezi la instalarea ușilor de interior numai după finalizarea lucrărilor de renovare a pereților și a pardoselei. Mai exact, montarea ușilor ar trebui realizată ulterior instalării pardoselii și după aplicarea stratului final de tencuială decorativă sau orice alt tip de finisaj final al peretelui. Dacă instalezi ușa pe o tencuială încă umedă, cadrul ușii va absorbi umezeala, ceea ce poate duce la deformarea acestuia.

Puneți la dispoziție garanție?

Da, oferim garanție pentru toate produsele noastre timp de 24 de luni.

În cât timp onorăm comanda?

Majoritatea modelelor noastre sunt executate la solicitarea clientului și se excută în termen de 40 - 60 zile în funcție de dificultatea modelului și a cantității cerute de acesta. Timpul poate să varieze în funcție de disponibilitatea producătorilor de materii prime.

Despre ușile clasice

Ce sunt ușile clasice stratificate?

Ușile clasice stratificate sunt uși realizate din panouri de lemn sau din alte materiale, acoperite cu un strat de laminat. Stratul de laminat le oferă un aspect finit și elegant, protejând totodată ușa de uzură și de factorii de mediu.

Cât de rezistente sunt ușile clasice stratificate la zgârieturi și lovituri?

Ușile stratificate sunt relativ rezistente la zgârieturi și lovituri, datorită stratului protector de laminat. Cu toate acestea, rezistența specifică poate varia în funcție de calitatea laminatului și a materialului de bază.

Pot ușile clasice stratificate să fie personalizate?

Da, ușile clasice stratificate pot fi personalizate în diverse moduri, inclusiv alegerea culorilor, a finisajelor și a dimensiunilor, pentru a se potrivi perfect cu designul interior al casei.

Cum se montează o ușă clasică stratificată?

Instalarea unei uși clasice stratificate necesită cunoștințe de bază în domeniul lucrărilor de tâmplărie. Procesul include măsurarea spațiului, fixarea tocului, montarea ușii și ajustarea balamalelor. În prețul ușilor noastre includem măsurătorile și montajul.

Care este durata de viață a unei uși clasice stratificate?

Durata de viață a unei uși clasice stratificate poate varia, dar cu întreținere adecvată, acestea pot dura zeci de ani ani. Factorii precum calitatea aerului (umiditatea) și condițiile de utilizare influențează longevitatea.

Despre ușile moderne

Ce sunt ușile moderne celulare?

Ușile moderne celulare, cunoscute și sub numele de uși cu structură celulară sau uși cu miez alveolar, sunt uși ușoare fabricate cu un miez intern format dintr-o structură celulară de tip fagure. Această structură oferă ușii o izolare bună și o rezistență structurală decentă, menținând totodată greutatea redusă. Finisajul exterior poate varia de la furniruri din lemn la laminate sau vopseluri RAL.

Cum sunt ușile moderne celulare diferite de alte tipuri de uși?

Diferența principală constă în structura internă și greutatea. Ușile moderne celulare sunt semnificativ mai ușoare decât ușile tradiționale din lemn masiv sau cele stratificate, datorită miezului lor alveolar. Această caracteristică le face mai ușor de instalat și de manevrat. De asemenea, oferă o izolație termică și fonică bună, fiind totodată cost-eficiente.

Ce întreținere necesită ușile moderne celulare?

Ușile moderne celulare necesită întreținere minimă. Pentru curățare, se poate folosi o cârpă moale, umedă și, dacă este necesar, un detergent ușor. Pentru a menține aspectul și funcționalitatea, este important să se evite expunerea prelungită la umiditate și să se ajusteze balamalele dacă ușa începe să se atârne.

Cât de durabile sunt ușile moderne celulare?

Ușile moderne celulare sunt surprinzător de durabile pentru greutatea lor, datorită structurii interne alveolare. Ele rezistă bine la uzura zilnică și sunt capabile să suporte o utilizare moderată fără probleme semnificative. Cu toate acestea, pot fi mai predispuse la daune prin impact direct sau umiditate excesivă comparativ cu ușile clasice stratificate din lemn.

Obține acum montaj
și măsuratori gratuite

Cere oferta